top of page

WELKOM bij onze club!

Badmintonnen? Dat doe je of... dat wil je doen? 

Dan ben je op de juiste plaats!

Kom drie keer uitproberen of badminton je ligt... Daarna kan je lid worden.

(Je kan een badmintonracket en shuttle van de club gebruiken bij deze kennismaking.)

Jongeren van 12 tot 16 jaar
Jongeren vanaf 12 tot 16 jaar zijn bij ons welkom! We bieden vanaf die leeftijd de mogelijkheid om vrij te komen badmintonnen. Er is 'vrij (badminton)spel' op woensdag van 18.30 uur tot 20.00 uur. We engageren ons om te zorgen dat iedereen tot badmintonnen komt. 
We voorzien voor de jongeren van 12 tot 16 jaar wekelijks een korte initiatieles. We organiseren voor volwassenen enkele keren per seizoen een training/(initiatie)les, waaraan iedereen vrijblijvend kan deelnemen.
Het bestuur zorgt ervoor dat er telkens een verantwoordelijke aanwezig is om te zorgen dat alles vlot en goed verloopt. 
 
Volwassenen
Graag actief en sportief bezig? Zin om enkelspel of dubbelspel badminton te spelen op recreatieve basis? Dan kan je bij ons terecht! Jong volwassen (16+) of iets minder jong volwassen? Je bent bij ons zeer welkom. 
Onze club bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je vindt allicht aansluiting bij spelers/speelsters op je eigen niveau. Aarzel niet om hen aan te spreken!
Er is 'vrij (badminton)spel' op woensdag van 19.30 uur tot 22.00 uur. We engageren ons om te zorgen dat iedereen tot badmintonnen komt! 
We voorzien voor de volwassenen tijdens het seizoen een (beperkt) aantal vrije initiatielessen gericht op het verhogen van de technische vaardigheden en de strategische inzichten bij badminton. Maar we zorgen er ook voor dat ze tijdens het vrij spel ook tips, suggesties of een kort coachingsmoment krijgen gericht op nog meer spelplezier....
 
Competitie
Voor het seizoen 2023-2024 hebben we helaas geen competitieploeg(en) meer bij gebrek aan voldoende spelers die competitie willen spelen... Zodra er voldoende interesse is bij onze leden zullen we niet aarzelen om voor een volgend seizoen terug deel te nemen aan de competitie badminton binnen de provincie Antwerpen.
G-Badminton
Op 24 maart 2012 is Badmintonclub Hoogstraten vzw van start gegaan met het geven van G-badminton. Dit is badminton voor personen met een handicap. 
Er is een specifiek aanbod in Vosselaar! Het aanbod is gericht op alle +16-jarigen en volwassenen met een verstandelijke beperking, die actief willen sporten en badminton superleuk (zullen) vinden! Er wordt elke week op woensdag van 18.30 tot 20.00 uur training gegeven. (Neem contact op met ons en wij verwijzen je door...)

 

Je bent welkom in Sporthal 'De Zevensprong' - Gelmelstraat 62 - 2320 HOOGSTRATEN

of... Neem met ons via mail contact op!

TOT BINNENKORT?

bottom of page