top of page

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Jongeren vanaf 12 tot 16 jaar zijn bij ons welkom! We bieden vanaf die leeftijd de mogelijkheid om vrij te komen badmintonnen. De momenten van 'vrij (badminton)spel' zijn op woensdag van 18.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. We engageren ons om te zorgen dat iedereen tot badmintonnen komt. 

We organiseren echter geen trainingen of lessen op weekbasis. We voorzien voor de jongeren van 12 tot 16 jaar tijdens het seizoen een (beperkt) aantal vrije initiatielessen. 

Het bestuur zorgt ervoor dat er telkens een verantwoordelijke aanwezig is om te zorgen dat alles vlot en goed verloopt. 

 

Volwassenen

Graag actief en sportief bezig? Zin om enkelspel of dubbelspel badminton te spelen op recreatieve basis? Dan kan je bij ons terecht! Jong volwassen (16+) of iets minder jong volwassen? Je bent bij ons zeer welkom.

Onze club bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je vindt allicht aansluiting bij spelers/speelsters op je eigen niveau. Aarzel niet om hen aan te spreken!

De momenten van 'vrij (badminton)spel' zijn op woensdag van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. We engageren ons om te zorgen dat iedereen tot badmintonnen komt! 

We voorzien voor de volwassenen tijdens het seizoen een (beperkt) aantal vrije initiatielessen gericht op het verhogen van de technische vaardigheden en de strategische inzichten bij badminton.

 

Competitie

Voor het seizoen 2022-2023 hebben we helaas geen competitieploeg(en) meer bij gebrek aan voldoende spelers die competitie willen spelen... Zodra er voldoende interesse is bij onze leden zullen we niet aarzelen om voor een volgend seizoen terug deel te nemen aan de competitie badminton binnen de provincie Antwerpen.

G-Badminton

Op 24 maart 2012 is Badmintonclub Hoogstraten vzw van start gegaan met het geven van G-badminton. Dit is badminton voor personen met een handicap.

Er is een specifiek aanbod in VosselaarHet aanbod is gericht op alle +16-jarigen en volwassenen met een verstandelijke beperking, die actief willen sporten en badminton superleuk (zullen) vinden! Er wordt elke week op woensdag van 18.30 tot 20.00 uur training gegeven. (Neem contact op met ons en wij verwijzen je (kind) door...)

bottom of page