© 2018 - BC HOOGSRATEN -  gemaakt via Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

MULTIMOVE - SHUTTLE KIDS

Voor de jongere spelers onder ons, van 6 tot 9 jaar, voorziet Badmintonclub Hoogstraten vzw een aangepast aanbod op zaterdag: MULTIMOVE en SHUTTLE KIDS. We vinden het belangrijk dat kinderen een basis krijgen van twaalf verschillende basisvaardigheden (Multimove). Maar we willen ze ook de kans geven om te leren badmintonnen: SHUTTLE KIDS. Dit is een variatie op badminton waarbij de kinderen op een planmatige manier leren badmintonnen en hun competenties stapsgewijs kunnen opbouwen. Het veld wordt verkleind en het net lager hangt. De kinderen spelen met een korter racket (van de club).

Elke zaterdag wordt er van 10.00 uur - 12.00 uur een (speelse) training voorzien. 

Jeugd

Badminton Hoogstraten heeft een jeugdafdeling voor kinderen/jongeren van 9 tot 16 jaar. Iedere woensdag krijgen zij van 18.30-20.00 training. 

We spelen in verschillende groepen, afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de speler. 

Op zaterdag kan er vrij badminton gespeeld worden van 10.00-12.00 uur. Dan is er geen training.

Geïnteresseerd? Vragen...? Mail naar Pat, onze jeugdverantwoordelijke. 

 

Volwassenen

Recreant of competitiespeler? Jong volwassen (16+) of iets minder jong volwassen? Je bent bij ons zeer welkom. Onze club bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je vindt allicht aansluiting bij spelers/speelsters op je eigen niveau. Aarzel niet om hen aan te spreken!

 

Competitie

Sinds het seizoen 2009-2010 is BC Hoogstraten aangesloten bij Badminton Vlaanderen en vaardigen we een competitieploeg af in de PBA-competitie (Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen). Het gaat hierbij om een herenploeg (Hoogstraten 1H).

G-Badminton

Op 24 maart 2012 is Badmintonclub Hoogstraten vzw van start gegaan met het geven van G-badminton. Dit is badminton voor personen met een handicap. Er is een specifiek aanbod in VosselaarHet aanbod is gericht op alle jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, die actief willen sporten en badminton superleuk (zullen) vinden! Er wordt elke week op woensdag van 18.30 tot 20.00 uur training gegeven. (Neem contact op met ons en wij verwijzen je (kind) door...)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now